Okt. 30

godmorgon! Vaknade nyss, ska äta lite frukost och sen övningköra till affären för att handla massa gott till landet, kanske passar på att shoppa lite, vi får se=)

* uppdaterat*


komhem från affären för tre timmar sedan(men råkade somna om när jag kom hem haha.., handlade massa mat, och gooooodis=D hah mums!! och sen handlade jag massa lussebullar hihi fy fanvad jag ska goffa:D.
nu ska vi fixa lite saker!! sen kasnke jag tittar på en film innan vi åker till landet=) hihi. puss puss<3


:)

Hejsan, tränade från 17.00- 22.30 idag ganska jobbigt kan jag säga!! specielt om man tränar 5 timmar tisdag  och onsdag också.. men men.

 Imorn ska jag upp vid 9 och handla massa gott till landet. sen fixa lite saker i think:) vid fem tiden drar vi ut till landet för avskedsmiddag för danne, sen lördag slapp dag där ut=) skönt ska det bli!! sen söndag kväll åke rjag hem till Uppsala igen, och sen är det skola och dagis som vanligt:( USCH!!  nästa lov snart tack!! hehe.

Funderar på att sätta på en film och somna till den !? hmm.. aa jag tror nog det! sovgott!! <3


I can´t wait for ever!?!
What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
Everything's changed, we never knew
How did I fall in love with you?

00.41

åhh snart är lovet slut, och det ända jag har gjort är att träna hah.. är fan tröttare nu än innan lovetxD .. nu ska jag hoppa in iduschen sen blir det mer bloggande!! brb!!

:)

Jaa.. hmmm mitt bloggande går inte så bra just nu hehe.. sjukt mycket att göra och ännu stressigare blir det när jag måste sov ahela tiden också.. men men sista dagen på camp imorn ,sen ska jag ut till landet och bara ta det lugnt! fy fan vad skönt det ska bli!! fast lite tråkigt eftersom vi ska ha en avskedsmiddag för bror min, men blir väl trevligt i alla  fall:) men kommer sakna den jäveln när han sticker..

nu ligger jag och tittar på scrubs:) ska nog ta nått gott att äta och sen sova:) men skriver mer imorn när jag vaknar!! puss<3

12.13

Hej:) nu sk abloggandet börja igen;) haha.. har typ sovit exakt hela helgen, och dom få timmar jag inte sovit så ha rjag varit på fyrishov och kollat på cheer.

Va uppe hos doktorn idag, för min sömnsjuka haha.. så nu är dte bara att vänta och se vad dom tycker..
snart ska jag äta lite lunch sen bara chilla lite, runt halv sex ska jag möta ankiborg och köpa massa gott, sen kommer åsa hem hit så ska vi beställa hem pizzaoch snacka massa minnen:) kommer bli nice!!
efter det om jag hinner ska jag på bio med plutt:)

Imorn ska jag soooova haha. sen är det camp igen, men denna gång koreograf:) grymt taggad!!
 puuss<3

lsfnswnc

Hejsan fullt upp igår därför ingen bloggning igår.. kom hem vid ett idag och har sovit sen dess... somnar väl snart igen.. så blir nog ingen mer bloggning idag. efter denna helg lovar jag att det ska bli mycket mer inlägg!!:) hihi cheercamp är ju igång men som ni vet så får jag ju inte vara med pågrund av min j*vla tumme.. men när vi får vår koreograf är den 100% som gäller!

aja nu är det mot sängen igen(a) sov gooooott!! haha kanske lite tidigt att säga det(a)..puss<3


R-U-B-R-I-K

blogg.se är va cp när jag laddade upp mitt inlgg så inte fan kom det upp.. synd för er;) haha för itne fan orkarjag skriva allt igen..feel the pain! haha driver;).. nej men seriöst har typ inte bloggat på ett par dagar, typ bara några små pytta inlägg... men orkar verkligen int ejust nu.. hela vecka blir det fullt upp med cheer, inte för att jag får träna men kul att träffa folk i alla fall=). sen på måndag ska mina forna tränings vänner anna ankiborg thomke och åsa hit=D ska bli riktigt trevligt!! och faan vad det ska pratas minnen;D
 hihi. aja nej nu ska jag chilla vidare framför tv.. rock on dude!!;) haha puss<3

malinjansson är knäpp!!

tjabba, ligger i sängen och ska nog sätte på en film och försöka sova snart=)..

va i skolan en snabbis idag, sen gick jag hem ( haha har tappat bort min cykel nyckelxD). åt lite middag och fick helt plötsligt sjukt brottom till träningen , men sen kom lilla fia och räddade mig:D hihi så jag kom inte försent!
tränigen gick bra=) och sen drog vi och kollade på basket, uppsala vann:) hihi. fy fan vad tråkigt det va att skriva idagxD aha sov gott! puss

rubrik



Hejsan haha, jag som skrev att jag inte skulle blogga mer idagxD .. hade lite damp då på mi läkare.. men aja skit samma..

Idah försov jag ju mig som vanligt haha.. sen drog jag till sjukhuset , och sen direkt till bussen för att åka till träningen:) älska bh träningar!! undra hur många gånger jag har skriit det här i bloggen(a) haha..

just nu ligger jag och kollar på big brother som vanligt haha.. men jag älskar´t!! ska gåoch koka lite te snart=).

sov gott alla sötnosar! och plugga hårt!;) haha inte för att jag gör det själv^^ men ändå! skolan är viktig varkren man vill det eller inte...

<3




....

kommer inte blogga nått mer idag, har för mycket damp!! hörs imorn!


:)

Hejsan=) som vanligt försover jag mig alltid på måndag!! måste bli bättre på att vakna! aja skit samma . ska äta lunch snart, sen cykla upp mot sjukhuset . skiver mer när jag kommer hem!:)





nicenicenice!!=)

What can I do to make you mine?

Those days are gone, now I want you so much
The night is long and I need your touch
Don't know what to say
Never meant to feel this way
Don't wanna be alone tonight

 What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
What did I say, what did you do?
How did I fall in love with you?

I wanna say this right
And it has to be tonight
Just need you to know
I don't wanna live this life
I don't wanna say goodbye
With you I wanna spend the rest of my life

What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
Everything's changed, we never knew
How did I fall in love with you?


sjukt fin text från en låt!! och det stämmer ganska bra in..=/


aja sov gott nu och kämpa i skolan imorn!! puss puss<3


boring

hej hej=) har precis vaknat, skönt att sova ut ! ska snart gå och äta frukost och sen göra mig i ordning, får se vad jag hittar på men ikväll blir det lite släkt middag här hemma i alla fall!:)

igår va också en chill dag och det va värkligen behövligt! Vaknade vid halv tre, inte så konstigt eftersom jag och lisa somnade typ vid fyra. Lisa åkte hem typ vid fyra och jag och mamma körde ut till farmor och farfar och fikade där:) sen styrde jag bilen till ica maxi i stenhagen, handlade massa god mat sen åkte vi hem, åt en jätte god middag kollade på körslaget. Somnade kasnke vid 2 efter att ha tittat på en film=).

 

Gud vilket tråkigt inlägg haha… nej nu ska jag äta frukost ,puss!!


1 dag kvar



"Every night in my dreams
I see you, i feel you," <3





klockan är snart tre och jag tror det är dags att sova nu!

a

hejsan=) Ligger och och kollar på tv, och laddar upp för träningen^^

Gick upp halv åtta idag, för att cykla ivääg till dagiset vid halv nio.. finger måålade idag haha, och galet blev det.. aja dagen va rolig och gick ganska fort=). har ätit lite mat och snart ska jhag göra mig i ording för träning. kommer ju inte få träna på ganska många veckor efter tisdag.. så hoppas träningen går bra!

Puss<3

rubriker borde tas bort!!

Klockan är snart halv åtta och jag har precis ätit middag, och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik.

Imorn är det fredag ,först dagis sen träning, min sista träning innan gipset=( . så då är det bara att köra fullt ut! Då jävlar ska det tumblas!!! Efter det får vi se vad som händer. Funderar på att åka ut till landet, älskar verkligen att vara där ute!  Allt är bara så lugnt och skönt och man har absolut inga tider att passa, eller något sånt man kan bara göra vad man vill och hänga med min underbara släkt!!

Om jag inte drar dit så får jag se vad jag hittar på , kommer ju alltid upp massa saker att göra haha=).

Hmm.. lite bilder på mitt land^^:



eftersom jag inte har några bilder på denna data så fick det bli några från hemsidan hehe..
men fy fan vad jag älskar detta ställe!!


puss puss<3


hmm..

What would it take
For you to see
To make you wanna stand
That I always believe
You and I can make it through
You still know I can't get over you..

I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna tell you straight from my heart ,I MISS YOU!

free fallin

är hemma nu och har sovit lite, sitter just nu och lyssnar på michael jackson beat it^^ hihi. ska snart göra lite mat. sen får vi se vad jag hittar på.

rubrik20857283y53

holla, sitter i soklan och har svenska.. vi tittar på en film. men mycket roligare att va inne på datan(a) haha..

hoppas vi sluter snart så jag kan gå hem och sova(a) är hungrig också så åker nog förbi nån affär på vägen hem och handlar nå gott^^.
 nej nu ska jag försöka kolla på filmen lite^^... puss

bajs

Portugal gjorde mål och vm drömmen är borta just nu...

aoufueaf

Pannkakor är gott^^.

har varit i c-hallen och städat, och usch vad äckligt dte är!
 just nu sutter jag och kollar på fotboll, och man kan ju alltid hoppas! der ju ljust ut just nu 9 min in i matchen^^ 1-0 till sverige, och prtugal malta o-o  sverige är tvåa i gruppen=D hihi men vi får se är ju ändå typ hela matchen kvar;) puss

blablabla

Hello beautiful=)..
vaknade vid halv åtta idag, och gjorde mig i ordning för att cykla till dagiset, tänkte att det va lite kalt ute och så. men trodde fan inte att det skulle bli snö storm  haha.. fy fan vad jobbigt det va at cykla!! helt okej dag på dagiset faktiskt! kom hem runt kvart över tre och nu har jag precis ätit=). tänkte sätta mig och spela lite piano haha xD. sen klockan sju ska jag till c-hallen och städa (BORING)!! aja sånt som måste göras!

Juste om 6 dagar så åker helvettet på igen.. alltså gipset ,eller för hoppningsvis, orkar fan inte med opperation.. aja går bara in på min 17 vecka med gips på den tummen så det är inte alls jobbigt.. eller irriterande.

lite om min dag och min jävla skada;) haha puss<3

puss

är bara tvungen att lägga in två bilder påå min och Lisas heting;) haha:)



me like!!

pisahgpi

Riktigt dålig på att bloggaa just nu haha.. aja skit samma nu blir det en liten  bloggning för en gång skull!!

Vaknade och kände mig utvilad, kollade brevlådan och såg att mitt sim kort hade kommit:D yes, sprang ner till posten och löste ut det! och ÄNTLIGEN är miin min mobil tillbaka!:) hihi 4 dagar utan mobil är en mardröm haha.. gick ner på stan och mötte upp lisa:) hihi saknat dig!! vi gick såklart och satte oss på donken haha och pratade massa skit^^ hihi. gick senare hem till mig och kollade på film och spelade piano haha..
fick springa till bussen och vi hann haha... kom lite sent till träningen(a) haha men alla andra va också sena så spelade inte så stor roll.. hoppade massor och gjorde nån rolig bakåtbrygga sak haha snyggt va det iallafall;D..
sen blev det massa prat också. innan tärningen slutatde.. kom hem nyss och åt en god middag , och nu ska jag in i duschen:) kanske blir nått mer inlägg ikväll vem vet.

Puss PussPuss<3

min dag!

Idag försov jag mig som ni märkte i andra inlägget, dåligt jag vet!! så det blev "tyvärr" ingen skola för mig idag  haha. gick upp runt ett och planerade att jag skulle träffa nicole innan träningen=). mötte upp henne vid 4 och kom på att jag glömt mitt bankkort haha lyckat! sen skulle jag hämta min cykel som jag inte heller hittade xD haha bra carin!! eller inte. vi satt eoss på donken och åt lite=) sen blev jag kissnödig av all fanta så vi sprang in på max, och kissade haha.. okej kanske inte så intressant att vetaxD träffade även töntarna oskar och andreas person där haha.. att ens fråga om det är jobbigt att träna cheerleading. är den dummaste frågan  jag nånsin fått. haha fuck you!! som om basket  är jobbigt liksom;) .

efter det sprang vi till bussen och träffade också några andra bh:ar där haha vad roligt det lätxD folk från black hawks med andra ord;). träningen gick bra för alla men min tumme gör sjukt ont:( opperation nu tack!! men måste ju vänta till efter campet. aja skit samma, mamma kom och hämtade mig och jag körde hem^^ haha har fått kör behov justnu haha.. duscha och ätit en god middag och kollar på big brother nu:) hihi. senare ska jag sova, ska ju upp till skolan imorn ( vid 12 måste jag gå upp hahaxD för min ändå lektion men ändå(a) ).

Sov gott! puss<3


Tack!!




Den här tjejen är en ängel, skulle inte klara mig utan henne. Tack för att du finns Nicole, just precis sådan du är!
Du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden och utan dig vore jag bara en på miljonen!<3
Med dig kan jag prata om allt och då menar jag verkligen allt, och dte känns så skönt!!

Älskar dig vännen!! och det kommer jag alltid att göra det kan jag lova!!


Nicole Helgsten- finns ingen bättre än du!

...

Hello sweden;D haha.. vaknade nyss eftersom både jag och min mamma glömde bort igår kväll att jag inte har en fungerande mobil, så den ringde ju liksom inte i morse och väckte mig=( men egentligen är det konstigt för jag vaknar tidigt ändå.. måste vara nån sorts av inbyggd väckar klocka! hinner i alla fall inte till första lektionen. får se vad jag orkar senare..

Ikväll är det träning..undrar vart fan min vilja försvann? äh kommer väl tillbaka snart, fr inget går upp mot att få träna med mina hökar!

Nej nu ska jag sova lite till. puss<3


köttkött och mera kött

Hejsan=) ligger i sängen och vilar.. jobbig dag haha.. gick ju upp vid åtta.. och satte mig på bussen till landet.. kom ut typ vid elva och klockan ett skulle vi till ladan för att stycka och pakitera köttet.. haha nu är jag sjukt trött på kött kan jag säga!! 6 kalvar , och fyra rådjur.. och imorn är det älg jakt, och då blir det väl ännu mer kött att fixa med sen.. BORING!! haha.. aja vi gick runt och snackade med allt folk =) många ute!! det tycker vi om:).. vid 7 styrde jag bilen hem till uppsala hihi=) jag är duktig , jag vet!!
 
nu ska jag göra mig i ordning och sen sova..puss<3

rubriker är för töntar!!

Hejsan:) jag vet att ni är förvånade att jag är uppe nu en söndags morgon.. men jag och danne gick faktiskt upp kvart över åtta haha.. snart ska jag ta bussen till landet och slakta mina kalvar . haha  och jag orkar verkligen inte.. men men saker man måste göra..


kan berätta lite mer om igår. åkte hem till nicco för att kolla på fotboll med danne och crille, och mer om fotbollen behöver vi inte säga... efter ett tag drog crille hem , och vi började prata om massa saker, tack för att ni finns!! somnade kanske vi halv tre och vaknade igen klockan 8 av väckarklockan.. haha... nej nu måste jag gå till bussen men skriver när jag kommer hem sent i kväll!=) puss<3
(juste för alla som smsar eller ringer och inte får nått svar, min mobil är fuckad upp sig och kommer börja fungera igen i mitten av nästa vecka..)




Plutt och knullunge - jag älskar er!!

Danmark-Sverige..

Nej nu ska jag göra mig i ordning sen cykla iväg till nicco=) hihi ha det bra !så skriver jag nog ett inlägg när jag kommer hem senare ikväll! pus spuss<3




Kom igen nu sverige!!!

jävla mobil...

Hejsan=) vaknade vid 12 av att mamma ringde och ville äta lunch på stan, så det var bara att slänga på sig kläderna och cykla ner på stan, vi åt på pannini:) hihi. sen gick vi runt på stan och försökte fixa min telefon.. gick lite sådär.. kom hem för nån timme sedan och nu sitter jag här och chillar...ska no sova lite innan jag cyklar iväg till nicco för fotboll=D hihi sanne och crille ska ocksp dit:) HEJA SVERIGE!! nej men vi höres!!<3

meloveyou

NEj nu ska jag sätta på en film och sova, har massor att göra imorn(a) haha... måste ladda upp för fotbollen ju=D hihi..

sov gott alla sötnosar!! puss puss<3

calle kristiansson




han gick vidare=) hihi

seg!

Hejsan, ska snart äta middag sen sätta på en film, och sova... känner att jag verkligen behöver sova ikväll!! sov kasnke 2 timmar i natt har vart på dagiset hela dagen , och sen tränat... och fy vilken dålig träning jag hade!! inte min dag idag alltså.. nej nu ska jag kolla på idol.. hoppas inte calle åker ut!! han var så duktig ikväll^^:) hihi..

see you later!!<3

ni vet vilka ni är!!

Nu ska jag sätta på en film, och sen sova! så sov gott!!=)

Handen på hjärtat
Jag lovar och svär
Om världen går under ska jag vara där
Går ni i bitar och faller isär
Så med handen på hjärtat
Jag följer er dit det bär


<3

.



Finns bara en väg ut, att bevisa att jag är bättre än du tror!


abc

Hejsan hoppas allt är bra med er! Har precis ätit middag och bakat chokladmuffins=) mums tycker jag!!

Just nu funderar jag påom jag ska sova^^ haha. Är hur trött som helst fast jag sovit sen jag kom hem… cp!! Jag vet.

 Angående mitt damp utbrott igår haha.. så är det chill.. blir bara iriterad när jag inte får som jag vill.. samtidigt som jag just skadat mig IGEEN..blir gips och förhoppningsvis opperation efter campet.. för jag orkar inte vara skadad längre… aja skit samma!

 

Nu ska jag kolla på tv och mysa=) puss<3


abc

Hejsan hoppas allt är bra med er! Har precis ätit middag och bakat chokladmuffins=) mums tycker jag!!

Just nu funderar jag påom jag ska sova^^ haha. Är hur trött som helst fast jag sovit sen jag kom hem… cp!! Jag vet.

 Angående mitt damp utbrott igår haha.. så är det chill.. blir bara iriterad när jag inte får som jag vill.. samtidigt som jag just skadat mig IGEEN..blir gips och förhoppningsvis opperation efter campet.. för jag orkar inte vara skadad längre… aja skit samma!

 

Nu ska jag kolla på tv och mysa=) puss<3


sötnosar

Kajan och filip är två otroliga människor , dom alllra bästa i mitt liv jag älskar dom av hela mitt hjärta!


.

Sitter i skolan och har samhällskunskap, fattar ingenting haha..
men sen har vi bara lite svenska se  får man gå hem och sova^^ hihi..
juste måste bara gratta viktor på födelsedagen! GRATTIS BROR!!:) hihi<3




fuck fuck fuck!!!

ligger och kollar på tv och har allmänt damp!  inte min dag idag om man säger så... fuck cheerleading säger jag bara!!
 hej då!

jag är en vampyr!



Ska snart äta middag sen bara chilla hemma framför tv.. är sjukt trött! och har verkligen ingen ork att skriva nått intressant..=/

once again I'm thinking about you..

sjukt trött efter dagiset , och för mycket tankar i huvudet..ska nog sova en stund.. puss<3




sov gott!!

snart ska jag sova, men var bara tvungen at lägga in denna bild!!
Vadå typ sötaste bilden på Zlatan och hans son maximilian=D


ja men gud ja!!

Tjenamors;D haha.. har precis ätit upp min pizza:D hihi lite sent kasnke. men gott var det^^.

Träningen gick jätte bra, men min tumme är Kn*llad.. efter tärningen tänkte jag och nicco kolla på basket, haha men tror ni det va nån eller?;D haha nej!! så v ifick kolla på innebandy istället haha.. kom hem runt halv tio och nuligger jag här och kollar på bb^^.

Måste bara lägga in e sjukt söt bild på min malle=) hihi

puss<3


Är hon inte typ det sötaste som finns!!?<3

Tisdag 6 okt

Har precis ätit mat med bror, spagetti och tomatsås, mums!
snart ska jag cykla iväg till träningen,och skratta med mitt älskade lag^^ . efter det ska jag och nicco kolla lite på basket^^, sen blir det att cykla hem och dricka te och kolla på tv=) hihi.

Imorn är det ju dagis, måste "tyvärr" gå lite tidigare för at hjälpa nicco på hennes skola=) hihi naglar ska fixas! sen efter dte får jag se vad jag hittar på=).
aja nu ska jag göra mig i ordning! puss<3


sitter i skolan

hejsan alla söta, + världens bästa ankiborg!=) haha

Sitter i skolan(ganska ovanligt ny förtiden(a) haha.. men slutar typ om en halvtimme.
då blir dte tt cykla hem äta mat och sen dra vidare till tärning=) me like!!

haha finns inte så mycket mer att skriv aom idag..;) puss<3

malle and carins life!!

haha när msn är cp kan dte bli lite felxD haha

malle skickade: Jag älskar dig
för alltid bästavänner


men det ända jag såg var jag älskar föralltid hahaxD

haa maske knullar föralltid?;D  lite roligt det var!!


annars brukar våra konversationer mer låta

Carin: har du lust att sjunga på en mtv gala med mig?
Malle: count me in;)
Carin: yes vi tar planet vid fyra sen är vi där typ till nioe, sen åker vi till las vegas och festar all night long!=D
Malle: oooh:D
Malle: vilken dag?
Carin nästa fredag
malle : okej:D fan vad klöööscht
Carin: aa ganska faktiskt
Malle: är det några B-artister där eller?
Carin: kan fråga!
Malle: görså

*någre minuter senare*

Carin: Christina aguilera, Céline dion, Taylor swift, och nått band som hette simple plan men vet inte riktigt vilka de är...


HAHAH så är det när man är känd eler hur malle!?;D:D



sov gott!!<3

en fin låt!


.... När som klockorna har stannat Och tiden tycks stå still Och man inte vågar säga Det man längst i hjärtat vill.. Du är allt jag nånsin önskat!












Rubrik

Ligger i sängen och kollar på svenska hollywoodfruar =) haha  har ätit god middag med familjen.

Träningen gick jätte bra, förutom att min jävla tumme är trasig igen=(, blir väl gips efter campet och koreografen... bajs!!

Nej nu ska jag äta kanelbullar och dricka Te^^.

pusspuss





I think of you
Whenever life gets me down
I think of you
Whenever you’re not around

Måndag

försov mig inte så mycket mer att säga om det.

kan berätta lite mer om helgen=) hihi
fredag träning , sen sov nicco här, myyys!=) hihi
Lördag sov typ till fyra, sen vid 8 kom danne hit och vi åt massa godis kollade på körslaget och rosa the movie;D(eller mosi som man också kan säga , eller hur plutt?;D)

Söndag- danne väckte mig vid halv tolv... dum!! jag gjorde mat till han snäll som jag är!! sen vid hakv två gick jag och mötte malle och slashi, och vi gick och kollade på plutts match.. dom förlorade och danne missade en målchans;) haha.. drog hem till mig snabbt lämnade slashi och malle . jag och nicco drog vidare hem till crille men danne och kollade på fotboll:) hihi  Aik leder serien och djurgården åker ut!!^^ haha vid tio tog jag och nicco tåget hem och drygade oss med någre blattar;) haha..

nej nu ska jag äte sen om ett tag är de träning! puss puss<3

Rubrik

Har haft fullt upp idag , så inte hunnit bloggat, nu sk ajag sätta på en film och sen sova! skola imorn=(.

puss<3

23.20

NU ska vi lägga oss och kolla på hsm 2=) haha.. sen sova! puss puss<3

tröööött

Seg bloggning idag, men jag har typ sovit heladagen hehe.. och kontigt nog är jag fortfarande sjukt trött..

Snart kommer plutt, och vi ska väl bara kolla på tv och chilla=) nu sk ajag äta kyckling och makaroner med bror, puss<3

<3



Amor Vincit omnia!!


nicco är en älg som är cool som en sten!

Hejsan=) har jus  kollat på idol med nicco! och ätit massa godis , occh nu mår jag illa hahaxD!  nu sk avi flumma vidare och prata massa skit! sov gott!<3

yeees!!




MÅste bara säga att calle gick viadre i idol=D hihi

sjukt förvånad att jon inte gick vidare faktiskt.. några som gick vidare som jag inte fattar varför dom är i fredagsfinalerna... rasmus och jon tex borde vara där!!

godisIdolochennicco!!

Har precis ätit middag:) kyckling grönsaker i ungn och baguetter:D hihi me like!!
Träningen gick lika bra som vanligt! fy fan va djag älskar blackhawks!!^^ hhihi

Snart börjar idol(resultatet) och innan det ska jag försöka hinna hoppa in i duschen! för sen ska jag ner på stan och träffa nicole=) så ska vi köpa lite gott^^ och sen ska vi hem och kolla på idol^^ eftersom vi missar det när vi tränar.. vi ska mysa och ha en underbar nicco och carin kväll:D aja ha ett bra liv!!;) puss


2 oktober

Nej men hejsan!=) har presic ätit lite godsaker med mammsen hihi^^ , och kom hem från dagiset för nån timme sedan=). sjukt någre barn där så vi satt mest och chillade.

Ikväll är det träningen=) och efter det skulle jag  vart med danne, men han är tvingad att passa lilllsyrran så jag ska leka med lisa iställer tror jag:) hihi.<3

.

svårt att somna..tänkarna far iväg ochh fy fan vad jag saknar dig!!

nattinatti

Nu ska jag kolla klart på superstars och sen sova, ska faktiskt till dagiset imorn!=)
sov gott !! PussPuss<3

22.41

NU börjar idol igen=D=D hihi uppdaterar snart vem som gick vidare!:)








Uppdatering : Tove och karolina gick vidare!=) och imorn är det kval final=) hihi <3

1 okt

Sitter i soffa och kollar på idol, och dricker coca cola=D hihi! och har knasig konversation med mallexD..
gud vad seg jag är på att skriva, har typ skrivit en rad på 20 min;D..
tänkte lägga in en bild men just nu laggar blogg.se så det blir ingen tyvärr!

nu är idol slut  men börjar ju 22.40 igen=) kollar just nu på inlåst haha:) stackars ungdommar!!

<3


18.56

klockan är snart 7 och jag kollar på tv och väntar på att maten blir klar men det lär ta ett tag haha min familj brukar ju äta ganska sent:P.. Imorn är det dagis igen.. sen får vi se vad jag hittar på innan träningen med underbara bh!=)
efter det kanske jag drar ut till landet för en gångs skull och träffar släkten! och kanske tar en bastu:) hihi ..aja nu kurrar magen och ska nog gå och ta en macka!

puuss

coca cola är gott!

Hej hej:) nu har jag varit hemma i ungefär en timme, skolan gick väl helt okej, skulle skriva en uppsats om en bok som jag inte ens har läst haha, det va inte det lättaste kan jag säga! efter skolan gick jag och köpta en cola och marabou, jag tyckte jag var värd det(a)..
nu ska jag kolla lite på tv, sen åka och handla med pappsen! puss<3


Juste ni ville se tröjan jag köpte igår.. en väldigt dålig bild men ändå^^


tråk

Klockan är 10.10 och jag har vait vaken i en timme hihi.. och om 2 timmar börjar sam lektionen i skolan,  boring!! aja ..

Efter skolan ska jag kanske träffa malleballe =) . och så ska jag stor handla med pappa=) 

tråkigt uppdatering, jag vet;) haha.. <3

RSS 2.0