rasmus ingedahl












Nått bra^^

pannkakor och idol=)

har precis ätit pannkakor=D hihi gott!!^^ och såklart har jag kollat på idol och om tpy en timme får vi se vilka som går vidare=) . har också kollat på superstars haha ett väldigt roligt program tycker jag;D.
Nej nu väntar duschen!


(imorn lägger jag upp bild på det jag shoppade för jag orkar inte sätta på den andra datorn, och ladda in bilderna^^ hihi)

<3


dom här va bäst ikväll men tyvärr kan bara två gå vidare=( 


18.38

Hejsan hoppsan!=)

Kom hem från stan för ett litet tag sen, har varit på stan med malle och shoppat lite=) mys!
 Va på dagiset idag också:) gick bra som vanligt(a) hihi.. tyvärr orkar jag inte skriva mer nu, har sjukt mycket huvudvärk:( aja.. puss<3

godnatt

Såå nu är det klar!:) vad tycks?



tack malle!!=)<3

sovgott nu ,så hörs vi imorn!<3

design

Cheermalle.blogg.se även kallad min bästa vän=) hihi håller på att fixa min blogg design^^ hihi så snart som möjligt kommer den upp:) hih vi hörs imorn, för snart ska jag sova^^ puss puss!

rubriker är onödigt!!

jag vill åka utomlands nu!! haha bara så ni vet;)
nej men seriöst, ska försöka få mamma att köpa nån resa snart! haha för jag orkar inte bara vara hemma nu när höst mörkret är här. och snart kommer den kalla vinter... svensk vinter är ganska tråkigt antingen vill jag ha mycket snö eller ingen alls. haha inget jävla mellanting!!

Imorn efter dagiset ska jag nog gå på stan med malleballe:)hihi saknar dig min lilla massajon!

ne nu ska jag göra mig i ordning för natten och sen kolla på big brother innan jag helt ska sova! kanske skriver nått mer ^^.. <3


16.22

Har precis färgat håret på lisa=D hihi dte kommer bli så snyggt!! kan säkert visa en bild senare!
Nu måste v iskynda oss iväg till bussen, för träningen börjar snart:) hihi

puss<3

skola

hejsan!=) klockan är 12.46 och jag vaknade nyss=) skönt!! nu ska jag bara sätta på mig kläder och cykla till skolan,=/ tråååk! men ett måste! aja, hörs senare!<3

01.45

Jag kan inte sova=( okej idag gör det inte så mycket, eftersom jag inte behöver gå upp fören halv ett  mwn ändå^^. Hatar att när man väl vill somna så ligger man och tänker på massa skit! aja nu ska jag sätta på en bra låt och stänga ögonen och försöka sova igen!  puss<3


mitt Horoskop!

Mitt horoskop under perioden 17/9-30/9 som snart är slut haha men man kan ju kolla om det stämt^^

Allmänt: vågar du anta en utmaning i skolan / på jobbet kan du rkna med en belöninglängre fram. Det är rätt tid att använda dig av dina konstnärliga talanger. Bli inte orolig om du och dina vänner ninte alltid har samma åsikter i olika frågor . Stå för de du tycker , dina kompisar gillar ju dig ändå. Pengar du väntat på länge tycks äntligen dyka upp.

Kärlek: en romantisk händelse i början av perioden påverkar båda upptagna och fria fiskar på ett possitivt sätt. Du som har en relation märker troligen att ni kommer ännu närmare varandra. Du som är singel tycks fördjupa kontakten med din flört, på ett oväntat sätt.

Tur dag:
30/9


haha jasså.. hoppas jag får en bra dag på onsdag i alla fall=D(eller imorn kanske man säger^^ klockan är faktiskt över tolv:)



22.54

Har precis kollat på idol och Jon och Calle gick vidare hihi yeees!!=D nu är det big brother som gäller^^ och sen ska jag sova! puuuuuss<3



21.19

Kom hem vid åtta, träningen gick bra:) men tråkigt att sitta och titta på!! hatar att sitta still!
Satte mig direkt i soffan och började kolla på idol:) och yes Calle vann mot Piotr=D hihi nu får vi bara hoppas att han går vidare till fredags finalerna också!:)
just nu är det svenska hollywood fruar, jag säger bara hahaxD så jävla roligt!!

Imorn är det skola vid halv två, sen efter det ska jag träffa lisa , så ska vi nog färga hennes hår=D hihi kommer bli så snyggt!!
 nej nu ska jag fortsätta kolla! pknis<3

16.47

Om 20 minuter ska jag gå till bussen, för att åka till träningen=) hihi.. och självklart ska jag slinka in på pressbyrån och köpa med mig cola och halstabletter(a) haha jag har alltid med mig det på måndags träningen^^..

sen blir det ju att skynda sig hem och kolla på idol,  jag hoppas verkligen att calle går vidare!! efter det är det ju Svenska hollywood fruar , haha  och sist men inte minst BB^^ haha..

Imorn ska jag faktiskt gå till skolan, jobbigt dag(a) börjar 13.35 och slutar 14.40 hihi

Ne nu ska jag ta en tallrikfil och sen byta om=) puss puss<3

=)

Dagens dregel varning!!



11.41

Hejsan!

Klockan är  typ kvart i  ett och pastan står och kokar på spisen! Jag är hungrig!!
Har pluggat lite och efter maten tänkte jag nog ta en dusch så jag piggnar till lite.=) hiih
just nu sitter jag och kollar på alla avsnitt av superstar, haha har missat alla när det gått på tv..^^
<3


äntligen

Holla=)  vaknade nyss och äntligen är febern borta=D fast förkylningen är kvar och öronen har jag foortfarande ont i, men ändå(a) haha får iallafall titta på träningen idag^^.

snart ska jag laga lunch och sen tänkte jag faktiskt plugga lite! see you<3

we are not perfect but pretty damn close!!



Saknar sommarn med er!! otursbarnen!!


Hand i hand livet ut!! för jag klarar mig inte utan er!!<3

19.15

Yey , snart kommer pappa hem med halstabletter och tidningar att läsa=D hihi då får jag nått at göra^^.
idag är det bara tråk bloggar!! för jag är för trött för att hitta oå nått att skriva om..

<3

aaaaj!

jag har ooont!! och tråkigt!! mina öron värker min hals känns som sand papper mitt huvud bultar och min panna är varm.. febern är tillbaka:(

haha gud vad tråkigt det låter!!
det ända bra just nu är att jag får göra det jag älskar SOVA, och äte syltkakor:D hihi

snart kommer mamma och pappa hem, hoppas dom har med sig nått gott=D haha

14.42

Jag somnade om yey=D hihi... och vaknade nu typ 4 timmar senare! skönt!!=)
 nu ska jag nog laga lie pasta och tomat sås! GOTT!! och kolla på idol=) hihi  kan tyvärr inte göra så mycket annat idag:(. för jag blir bara sjukare och sjukare för varje dag... inte kul!!
 ska nopg hitta på nått rligt att skriva sen istället för massa tråk;) haha

puss<3


09.28

Halloj=) jag vet ni är förvånade att jag är uppe redan halv tio xD jg är fan förvånad själv(a)
men jag skulle aldrig varit uppe nu om inte en viss plutt väkte mig klockan 9 för att han ska på nån jävla fotbollsgrej eller va de nu va.. och nu kan jag inte somna om, för jg har sjukt ont i huvudet och halsen.. aja skanog göra lite te ,sätta på en bra film och försöka sova lite till för vi somnade ändå typ vid tre och 6 timmars sömn räcker verkligen inte för mig!=)   see you later!!<3

23.03

Imorn är det söndag:( palla.. snart skola fan.. fast vad har jag att gnälla om egentligen xD haha.. jag går knappt i skolan ju:P... typ högst 2 timmar varje dag..  haha varför gnäller jag? joo för att jag är så sjukt skol trött.. jag tror nong ingen förstår hur jobbigt jag tycker dte är att gå upp på morgonen.. och nu ska jag kasnke inte skylla på skolan... det egentliga problemet ligger ju i att jag älskar att sova(a) haha..

Asså folk förstår nog inte vilket problem det är att älska sova.. haha visst alla tycker väl om det, men när man inte vaknar på morgonen , eller det tar typ en timme för en att ens öppna ögongen för att man bara vill ligga kvar och sova några timmar till då har man problem!! jag och min mama hoppas att dom ska hitta en medicin så man vaknar på morgonen, för det finns ju tabellet man kan ta om man har svårt att somna.. varför finns det inte till mig , som har svårt att vakna? haha

ja nu fick ni veta lite om mitt sömnproblem!


snart kommer min plutt hit=D hihi vi ska väl kolla på film eller någe=) hihi


puss puss<3

22.15

nu har jag ätit=) och ligger i sängen och halv sover^^..gud vad jag är seg!! känner att efter igår är jag på väg att bli sjukare igen:(.. palla!!

gud va skönt det är när man är ensam hemme och bara kan skruva upp musiken och sjunga med utan att nån kommer och klagar;D:D hihi

hmm, vad ska jag srkiva om?: kommer inte på nått hahaxD


ser det inte lite gott ut?:O fy fan gee mig!! orkar inte gå ner på stan och köpa.. så om nån vill vara snäll så är det bara att komma hem hit med en godis påse:D hihi

puss<3

haha:)

Nu ska jag laga pannkakor:D hihi och lyssna på fin musik!! juste haha gissa vem jag malle fia och marcus såg på centralen idag=D haha så  jävla sööt!!




haha japp vi såg calle;D sjukt söt måste jag säga!!

PKNIS!!<3

fortfarande sjuk=(

har inte varit hemma nånting idag.. så har inte kunnat blogg!

Igår drog jag hem till yasmine vid halv 7 och hade kul med lala tjejer i klassen, och jävlar va folk röjde ett tag haha xD.. jag och mika blev nästan lite rädda!! vid typ 9 gick jag och mika och  mötte upp victor danne och filip, sen drog vi runt, hittade anna och anna,drog ner på stan  och det slutaade att v ihamnade på donken^^.
runt tolv tog jag bussen hem till fia, där macus och malle också var:)

idag vaknade vi runt ett, och tog bussen in till stan och mötte upp pappa=) vi stuntade lite, och lisa joinade ss efter ett tag:) efter nån timme drog vi till donken och åt! haha måste sluta äta där innen jag blir för tjock;)...

nu ligger jag i sängen och tittar på tv , ska snart äta middag , och sen får jag se vad jag hittar på!

puss<3

blåvitrödsvartrosa

ungefär så här känner jag mig just nu..


men snart ska jag rycka upp mig!!=D


15.40

Hej hej=) sen blogg idag!  men vaknade typ halv ett , och drog direkt ut och åt lunch på stan med mamma, gott!!
kom hem typ nyss, sjukt trött!! febern är lite bättre idag, men ligger ändå på 38.6 ..

Ikväll ska jag hem till yasmine , det är fest för alla tjejer i klassen=) ska vlä bli kul men får se hur länge jag orkar vara där med tanke på att jag inte mår så bra... efter det ska jag åka hem tll malle, mysa och ta det lugnt, marcus och fia är också där!:) hihi kommer nog somna ganska tidigt ^^..
nje nu ska jag sova lite.. skriver innan jag åker till yasmine eller när jag komer hem till malle!
puss puss<3


trött och seg!

mår bara sämre och sämre... Ligger och kollar på idol:) ska nog kolla om pappa handlat nått gott snart! och dricka ännu en kopp te , typ min 20 idagxD.. vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har helt seg i huvudet.. äh vi får hoppas att jag mår bättre imorn, så kanske boggandet blir bättre!
sov gott ! puss<3

mums

Gud vad jag är sugen på godis!! kan nån komma hit med lite?(a)

tråk

Varför ska man vara sjuk för? så jävla onödigt!!och tråkigt!!det ända man kan göra är att ligga i sängen..jätte kul liksom!när man äntligen har studiedag i skolan kan man inte ens göra nått roligt=(.. aja sånt är livet

Imorn måste jag må bättre! vill gå på träningen, men kommer nog inte va på fråga.. så få rnog dra i väg på klassmiddan istället, och smitta ner dom:D hihi.. nu ska ja kolla om vi nån medicin hemme!
puss<3

sjuk=(

Vaknade just av att telefonen ringde... men orkade ine springa och svara haha.. högre feber idga, sjukt ont i huvudet och kan knappt prata=( pallar inte vara sjuk!!!
ska göra nått gott, sätta på tv, och kanske sova lite till, så får vi se om jag orkar i väg till träningen sen, i alla fall titta(a)..

puss<3

22.53

sjukt dålig på att blogga idag! men har faktiskt jobbat hela dagen, sen dirket hem till malle med viktor.. damp och mys.. malle kom med sin roliga komentarXD
sen frågade hon mig hur jag mådde
Malle:carin hur mår du?
Jag: jo me njag mår jätte bra, har bara typ 38 graders feber sjukt ont i halsen och är förkyld... hahahah det va lite rolgit tycker jagXD

kom hem tpy nyss.. och nu är febern nu värre=(.. har gjort ett glas te och mackor så nu sk ajag lägga mig i sängen och kolla på BB, hihi

Imorn får vi se vad jag hittar på, beror helt på om jag är sämre imorn! men hoppas iallaflall jag kan träffa lisa och gå på tärningen!

ne nu är jag för trött för att komma på någe! sov gott alla söta! puss<3

18.09

Prova stoppa in den här, det är jätte skönt!!- citat av malle, men ni får inte veta vad det handlade om;) haha18

gästblogg by malle

viktor var svettig på bussen ..
han typ drog av sig tröjan, sa carin nyss!
Hon och Viktor kom just hit och snart ska jag laga mat och de..
det blir väl min grymma omelett haha :D

pusshej
peace

08.05

Dagis nu, skriver när jag kommer hem till malleballe!:) puss<3

00.59

Nu ska jag sova, för jag ska faktiskt upp halv åtta imorn, och halv nio ska jag vara på dagiset... efter det ska jag möta upp viktor, och ta bussen hem till malle:) mys!!
pusspuss<3

22.36

Vill bara va med dig, ingen annan stans!!

Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och bara sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
För det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.

22.15

Kom hem lite senare än väntat^^ men har ätit middag och spelat spel hos farmor och farfar=D hihi<3

nu ska jag kolla på idol eftersom jag missade det,^^ puss<3

17.14

nu sk ajag hem till farmor och äta middag, bloggar när jag kommer hem, runt 9 kanske..=)

puss<3

plutt och jag !

Danne ska starta en blogg=D haha. som ni måste läsa!! skriver senare vad den heter!

just nu sitter vi utanför mitt hus, och pratar massa bajs!
snart ska jag gå upp och laga pizza! MUMS!

igår vann aik, vilket betyder att dannes kära tatuering kan betyda guld!!=D
 skriver mer efter maten! puss puss

14.32

Hej Hej:)
 nu sitter jag i skolan och sk aegentligen plugga sam men det är så tråkigt^^ haha kibb och negina pluggar som töntar men jag fattar ingentingxD haha och har typ prov på måndag fick jag höra... kanske ska börja plugga idag(a)..


kibb tittar snett på mig.... dum!! Danne är en bög!!:d

nu ska jag vara duktig och plugga ltie ^^ haha

 puss puss<3

10.20

vaknade nyss, skolan börjar om 3 timmar.. ibland har man lite lyx(a)..bara en lektion idag=)
hihi puss<3

nicco picco päron pung!

Nicco äter upp mitt godis:( hahah


men jag älskar henne ändå!!<3

23.08




Lite bilder från i lördags:) hihi<3

22.52

Hej Hej:) hur fan är läget då?;D... haha

Kom hem vid nio från träningen, =) och har ätit en väldigt god middag hunnit kolla på fotbollskväll duschat och vara inne lite på face:) hihi

Imorn är det skola ,1 lektion(a).. hihi sen får jag se vad jag hitter på, jag vet jag kan skriva en lista på vad jag ska göra denna vecka:D hihi

TIsdag: skola, träffa farmor, hmm.. får se om det kommer in nått mer i planeringen^^
Onsdag: praktik, sova(a)  haha kommer vara trött efter alla barnen;)
Torsdag: skola TRÄNING:).
Fredag: Praktik, Träning, sen säkert leka med mina vänner=)
Lördag. Sova, träffa pontus..förslag på nått mer?
Söndag : vet jag faktiskt inte... vi får se vad jag hittar¨på:)


 kommer säkert in mer  hihi men just nu är det gansja lugnt^^

nej  nu ska jag fortsätta kolla på BB och chatta:) hihi puss puss<3

16.15

Klockan är kvart över 4 och om ttyp två timmar ska jag iväg på träning=) hihi
ikväll måste jag städa mitt rum för det ser förjävligt ut.. men det är så himmla tråkigt att städa.=( aja, måste laga mat nu , <3

12.39

FY fan vad jag är dålig!! försover mig helatiden... men nu jävlar ska det bli ändring!!

Vaknade vid tolv, och kännde att jag lika gärna kunde skita i denna skol dag, nu är jag hungrig, funderar på att göra pizza, eller lassange, hmm? svårtproblem! haha.
ikväll är det ju såklart träning med älskade bh, =).
och ikväll ska jag nog lägga mig tidigt, så jag för en gångs skull kommer upp till skolan!
ne nu kurrar magen för mycket! puss<3

T

va bara tvungen att skriva en till sak! jag vet vad och vart jag ska tatuera mig nu^^ haha.. fast vette fan när jag ska göra det.. men nu vet jag iallafall vad^^

mer om det får ni veta imorn! sovgott!<3

jag hatar rubriker!

trött!! ska nog kolla på en film och sen sova! så ni får höra mer av mig imorn! puss<3

20.04

paus på tv, och maten är på gång, mamma och pappa va lite sena hem så middagen tar lite längre tid än väntat..

ikväll blir det bara mys kväll med familjen, eftersom jag är sjukt trött, och det faktiskt är skola imorn.. just enu ko mjag på att jag måste lägga in mitt nya schema^^ dom har ändrat det igen haha..


Ganska soft(a) hihi

puss<3

17.22

har sovit sen jag kom hem, och det behövdes kan jag säga! nu ska jag hoppa in i duschen, sen väntar en god middag!:) hihi puss<3


Sthlm=)

sorry för dålig uppdatering... men som ni vet så drog jag lisa malle, nicco och fia till sthlm igår, marcus mötte upp oss på centralen och vi tog bussen hem till honom, och vi hann också svänga in på donken, leka i klätterställning och ha matkrig innan vi va hemma hos honom haha.
Rasmus och marcu s mamma hade dukat fram glass åt oss.MUMS:D hihi. sen blev det party^^.. nicco drog vi d tio för hon hade ju sina småttingar att ta hand om nästa dag.. vet inte när vi somnade men sent blev det haha..


nu är jag hemma, och ska bara ta det lugnt ikväll.. för jag är sjukt trött , ha rinte sovit ordenligt på flera dagar...

skrive mer ikväll! puss<3

12 43

Igår hade jag adhd hela dagen, fy faan!! men träningen va lika underbar som vanligt med bh:) hihi..
efter träningen fick jag skjuts hem till nicco av eggis:D hihi .. har saknat min gullunge!!<3
vi gick och köpte dipp gurka och massa godis, muums!! efter typ en timme och danne, och lekte med oss.. vi somnade typ vid halv tre, men cp som vi är så vaknade vi igen vid halv fem, och va jätte pigga så vi kollade lite på filmklipp, från typ sm och dm 2007/2008  sakna excaliburs!!
somnade igen vid 6 , sen vid åtta började danne röja igen, för han skulle till sthlm och spela match..jag somnade om och vaknade igen vid 11, och kom hem typ för en timme sedan.

klockan 3 ska jag vara på stan igen, för då ska nicco malle lisa fia och jag hem till marcus , i sthlm, och leka^^ hihi.. så det blir inte så mycket mer bloggande idag. men jag lovar att blogga när jag kommer hem imorn!:)

puuss puuss<33


11.21

dåligt på att blogga idag=(... men har sovit hos nicco och vi va vakna hela netten lång haha.. men jag skriver när jag kommer hem! puss puss<3

17.45

Bara för att jag tycker om min plutt sjukt mycket!!<3 tack vännen!

16.42

klockan är halv fem och jag ligger fortfarande kvar i sängen.. jag kan inte bli pigg idagxD...
träning om 2 timmar, men till den är man alltid taggad=D hihi..

sen bär det av till nicco=) filmkväll med henne ,Plutt och victor=) mys!!
ne nu ska jag laga mat, see you<3

once again I'm thinking about you



But if I let you go I will never know
What my life would be holding you close to me
Will I ever see you smiling back at me?
How will I know
If I let you go?


!!!

Du ,när jag blir stor ska jag bevisa för min storebror och alla där jag bor ,att jag är mycket bättre än dom tror jag och jag tänker slå hela världen med häpnad ,när jag blir störst och bäst har jag nått mitt mål!!

kärlek är inte alltid bra

Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär…

14.07

Vaknade nyss. skönt att sova ut!! minst 12 timmars sömn är nog det jag egentligen måste sova för att må bra..haha jag vet jag är konstig!

det är så skönt att vara ensam hemma man kan spela musik på högsta volym utan att nån kommer in och ber än sänka ljudet..hihi(a)..


ne nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag vaknar lite..sen måste jag faktiskt äta för jag är hungrig,hö pusspuss<3


00.44

KLockan är 00.44 och jag logger och kollar på BB, snart ska jag sova^^ för jag är sjukt trött=) hihi..fast säg nån gång jag  inte är trött(a).
sov gott alla söta! puss<3

me like!

tjabba!:) hihi

nu tänkte jag visa lite tatueringar jag tycker är snygga=D hihi
 sjukt snygg , jag älskar tatueringar på sidan(a) hihi

Rygg tatueringar är också jätte fina:) hihi
 vet faktiskt inte varför jag tycker den är snygg, men det är nått som gör den sjukt fin! hihi



orkar inte ladda upp nå mer(a)
men om  nån ska göra en tatuering gör dne på vingen;D hihi för det är så jävla fint=D



se yooou<3


21.53

idol är slut och jag har hunnit äta middag=)

Träningen gick bra, fast vi flummade mest, med lite fick vi gjort i alla fall=) och mycket skratt som vanligt! längtar till träningen imorn, älskar fredagar:D

Imorn  är jag ledig=D yey!s¨då blir det sova hela dagen, om ingen ringer och vill hitta på någe;) sen träning of cours, jag och sofia ska äga;D haha
efter det ska danne och victor möta upp mig=) så ska vi nog åka hem till nicco och mysa:) hihi me like!!

jag kom på en sak... fy fan vad vi är beroende av saker, jag typ dör om datorn inte fungerar eller om mobilen är sönder.. man är liksom verkligen beroende av det.. hihi det är bara en av mina många tankar;) haha.. nej nu ska jag kolla lite mer på tv.. puss puss<3


20.13

Idol just nu=) hihi skriver mer efter det !! puss<3


20.13

Idol just nu=) hihi skriver mer efter det !! puss<3


15.39

Halloj=) kom hem från skolan får typ en timme sen, tråk!! har ju bara 2 lektioner per dag^^ men ändå.

om en timme ska jag träffa lisa på stan och äta på donken innan träningen med älskade bh^^ hihi mums!!





you make me feelgood!<3

23.54

har precis ätit! gott!! sjukt hungrig efter allt godis^^. ligger och kollar på bb och funderar på om jag ska sova snart, för jag är sjukt trött..

en fin bild från idag;D hah kul att vi packade ihop typ 800 påsar;D haha ..väga klistra väga klistra.. jobbigt!! men kul att prata skit samtidigt;) hihi

puss puss<3

22.31

Hemma från godiset=D hihi mums!! förutom när sofia kastade en väldigt äcklig godis till mig;D haha.. mycket snack och skratt med mitt älskade lag!:) hihi love<3.
nu ska jag laga nått och äta , för det ändå vi ätit under kvällen är chips, godis, och ännu mera chips;D haha.

skriver mer efter BB puuuss<3

16.43

lisa är här nu=D hihi , fast vi ska typ åka om 20 min. och jag sitter fortfarande i pjamas(a)

puss<3

klöscht





asså denna pojke är ju för snygg!! går ju inte att slita blicken från honom(a) hihi

14.06

gjort en ful design på mi blogg. för den andra försvann ahha.. och jag orkar inte satsa;D hiihi


 Just nu ligger jag i sängen kollar på tv, och dricker te:) mums! shiit jag kom på en sak.. lis akommer fan om 2 timmar haha.. och här hemma är det kaos.. äh jag får städa nån annan dag(A) haha..
<33


12.45

vaknade nyss, varför vaknar man så tidigt nr man äntligen får sova ut? hmm.. mycket konstigt!!
ligger och kollar på tv, ska nog äta lite frukost snart, om jag inte hinner somna om innan(a) hiihi
puss<3

hihi=)

Ett sista inlägg för idag, innan bigbrother och sen sova^^..
jag har haft damp hela dagen idag haha.. sov för lite inatt tror jag! men imron blir det sovmorgon hela dagen lång(A) me like:D tror jag ska sova tills lisa kommer klockan 4(a) hihi , jag vet jag älskar att sova!!

nu har big brother hunnit börja, haha jag är seg på att komma på vad jag ska skriva om;D
imorn hinner jag iallaflal skriva mycket (om jag inte sover bort hela dagen) eftersom jag är ledig=D hihi.


sovgott alla sötnosar!<3

 


glass i stora lass^^

just nu ligger jag och tittar på idol=) och äter glass hihi..
 imorn har jag ingen skola alls(a)=D sköönt!   juste imorn ska vi tydligen pakitera godis också haha, gud va kul för blackhawks;D..not!

nu börjar det igen! puss<3

^^

Ville bara visa er mitt underbara schema;) alla kryssade lektioner, har jag tagit bort, för att jag ska kunna vara på praktik två dagar i veckan (Ons-Fre)  hihi sjkt skönt!:)


en grej om du vill skratta!

http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist-name/Roast%20101/none/


om du vill skratta lite =D hihi björngustavsso is hot!!

Utkast: Va tvugen ...

Va tvugen att åka tillbaka till skolan igen.. hade möte met syv. om mina praktik och antagligen får jag börja på fredag=) yey! fett skönt att slippa skolan iallafall 2 dagar i veckan^^ och bara ha typ 2 lektioner resten av dagarna !! i´m happy!!=D

måste ta nått att äta nu! är sjukt hungrig! se ska jag skriva mycket^^ hihi puss<3

hatar rubriker haha

Hemma från skolan:) och datorn är med haha.. fast jag kommer inte ihåg pinkoden till vårt trådlösa internett här hemma.. så jag får vänta tills pappa kommer hem haha.. funderar på vad jag ska äte till lunch.. hmm?  spagetti.. eller nån god soppa^^..skriver med sen!
PUSS<3

08.53

Skola om 40 min, ska få våra datorer idag. haha palla få dåliga datorer;D..
ikväll har jag inget specielt planerat.. kolla på idol iallafall^^.
ne nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning! ha en bra dag!
puss<3

if you gave me your love=)






denna låt somnar jag till varje natt^^ hihi bara så ni vet!

nu ska jag dricak te och kolla på tv, för snart börjar BigBrother^^ hihi <3

..




tänkte bara passa på att ladda upp en bild på min cp klass;) haha.. S2IDD here we come;D


jag<3 Blackhawks

Kom hem från träningen för en timme sen! älskar att träna med mina hökar! man får alltid sig ett gott skratt=D hahah

snart är det fotbolls kväll och innan dess måste jag hinna duscha , sen blir det pannkakor för hela slanten^^

MUMS!!

skriver mer sen! puss<3

min idol!

hmm? han har varit min idol sen 2004 när han slog igenom i landslaget..
en sjukt duktig spelare, som man bara måste tycka om!!








Chippen wilhelmsson är just nu petad ur landslaget, och det har gått lite trögt för han på senaste tiden.. men snart är han tillbaka bättre än någonsin! för det finns ingen som han!




när jag spelade fotboll var det han jag såg upp till,  och även fast jag slutat så finns han kvar i mitt hjärta!! för en fotbollsspelare som han glömmer man inte i första taget!!

haha,fick lust att skriva lite om han(a) hihi... nu ska jag kolla på tv, puss puss<3



vill sova!!

Hejsan!:)

 vet ni en sak?^^ jag var faktiskt i skolan hela dan idag(a) hihi jag vet jag är duktig! men snart slipper jag helvettet! ska bli så jävla skönt!=D typ bara en vecka kvar!

Ikväll blir det träning, tyvärr är jag sjukt trött, skulle nog kunna gå och lägga mig nu, och inte vakna för en imorgon bitti.. men men måste träna! sen sova(a)..

Nej nu ska jag nog göra nått gott, vet inte riktig vad, men jag kommer nog på någe=)

puss<3


10.03

SKola om en halv timme=/ skriver mer när jag kommer hem .. kanske vid 2..
puss<3

22.04

Svårt att somna..
saknar dig, men jag fattar inte varför..



If he makes me happy
he can't be that bad
If he makes me happy
Then why the hell am i so sad..

glömma? jag ska!!



sov gott,<3

20.40 läggdags?^^

Seg dag!! och skola imorn=(.. vill inte!! funderar på att sova, men ska nog chatta lite med en specielt först^^ hihi

puss<3


trött och inte på blogg humör..

igår va det kulturnatten, och jag är för trött för att blogga ordentligt idag.. men igår va en sjukt kul kväll!! tack alla!
 

Och till A.. varför kan du inte bara bestämma dig någon jävla gång! är trött på att vänta!


här kommer ett till klipp med calle från idol^^ hihi:

ÄLSKA!!






asså seriöst killen har ju inget annat än talang!! you just got to love him!!

23.14

Väldigt seg på att blogga idag!!  men jag har mina anledningar! först möte i skolan sen kom jag typ hem halv tre, och då stog malle och väntade på mig, jag gick upp i lägenheten och hon gick och mötte bror min, efetr ett tag skulle han på träning, så jag och malle passade på att laga lite mat innan lilla fia kom=).
sen planerade inför imorn, det är ju trots allt kulturnatten:)

Klockan halv 7 drog vi iväg på träning till kvart över nio:) och nu har jag ätit middag och hunnit kolla på en film, snart ska jag nog hoppa i säng för jag antar att det blir en lång dag imorn;D hihi men kul ska det bli!
 ha det så bra! puss puss<3


10.01

Skola om en halv timme, skriver mer innan tränignen ikväll:)
puss<3

heja sverige!

´

Maaaaaaaaaaaaaaaaaatch nu=D hihi taggad elelr vad?(a) hihi<3


mums!

chokladkaka är mums! hihi.. har sovit nån timme nu! sjukt skönt=)
just nu sitter jag och lyssnar på lite sköna låtar, och laddar upp inför ikväll^^.
sugen på att träna.. men orkar nite ut och springa, så får vänta tills träningen imorn(a) haha..
nej men nu ringer telefonen. och jag orkar inte sitte framför datan längre.. men skriver nog mer ikväll efter matchen!
Klöscht<3


Sverige-Malta 18.30

Halloj!

Vaknade vid 9, och giick till skolan vid tio. hade ett möte om min skolgång.. och kom hem runt 11.. lagat pizza och kollat på tv tills nu..
Ikväll kommer musmus till uppsala! hihi=)<3<3
Och ikväll är det Också fotboll på tv, gissa om jag kommer sitta klistrad(a).. kom igen nu sverige!

Juste sen är det ju tryout på fredag, BlackHawks need some people haah.. för nästa år ska bli bäst!!
nu sk ajag kolla på tv, och sova lite(a)
puss<3






Du är saknad!!

inget landslag utan chippen!
men hoppas dom klarar sig utan dig ikväll!


klöscht!

dålig på att blogga idag, men jag har mina anledningar! men nu ska jag sova , för vissa har faktiskt skola imorn! hihi

puss<3


back on track

Igår va det ju Match , och fy fan  vad spännande det blev, jag danne och lisa, visste inte vart vi skulle ta vägen när ungern fick straff , när man typ redan tyckte att matchen var avgjord... men sen på övertid kom vår kung, och hjälte zlatan och gjorde mål! Tack zlatan , nu lever drömmen kvar! hihi.
efetr matchen drog vi ut och träffade victor och gustav först gick vi förbi en fest haha, typ 3 pers där;) men sedan gick vi till donken! åóch gud va gott det är(a).
kom hem runt 1 Lyssnade på fina låtar och kollade på idol ,somnade kanske vid 3 och vaknade av att danne skulle dra vid tolv.. sen har  jag bara chillat hemma och vart på bio med mammsen! och nu ska jag sova för jag är trött som vanligt^^
puss puss<3





Håll mig hårt
En sista gång, så jag kan släppa taget om dig nå jävla gång!


som en blixt från himlen!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article5737666.ab



Det ända jag har att säga idag är : Zlatan är vår kung!! tack zlatan TACK!

RSS 2.0