<3

Det blev basket, och tur va väl det för kul va det;D haha... och cp är vi!:) men vann gjorde dom  och coed va i världsklass!! så finns inte så mycket att klaga på;). 
blackhawks är lycka måste jag säga, man kommer till matchen sjukt seg och inte alls taggad, men när man åker hem har man ändå ett leende på läpparna! puss på er!!

jaja nu ska jag snyta mig , ta en chokladboll.. sen sooooova:) (önska mig lycka till!!, sätter fan 1 miljon på att jag ändå kommer somna typ vid tre haha ...)

puss puss alla söta! <3





There is something and it makes me smile...
I think I like you. <3


bajsbajs...

shit vilken seg dag! haha  jag tror fan man blir sjukare av att bar aligga i sängen.. så därför springer jag run t i lägenheten nu... eller inte.. nej men ska iaf försöka att vara vaken tills ikväll.. för den där timmen jag skulle sova blev till 6 timmar... haha jaa jag älskar att sova^^.


Ikväll blir det antagligen basket.. jag vet jag borde inte men massa i laget ska bort så får väl vara snäll och ställa upp..

Nej nu ska jag laga mat.. har inte ätit nått idag. så känner att jag borde få i mig nått nu, min mage srkiiiiker efter mat!  puss<3


mogen rubrik jag vet!:)

bada inte om du är sjuk!... haha

Hejsan, idag är jag hemma eftersom jag är mer sjuk än igår,(skulle nog inte badat;) haha)och smitta barnen vill jag ju inte göra, så bäst att stanna hemma. ska väl försöka städa rummet och göra klart lite skolarbete som jag aldrig orkar göra...men först ska jag sova nån timme till(a) hihi puss<3

....

varför är jag sjuk? bajs på det tycker jag!! fast idag mår jag iaf bättre. om 2 timmar ska jag till tandläkarn.. sen direkt efter det ska jag åk atill fyrishov och bada med laget...
smart att bada när man är sjuk?
nej int e direkt. men det skiter jag i;) ahha

måste hinna sova lite nu^^ jag är trött! puss<3


=)

DM igår, och bra gick det!:)  sjukt stolt över alla!! Vaknade vid två idag helt utmattat hah. seg dag !! men det är ju söndag så det gör inte så mycket.


puss <3

=)

tjaaa lisa hhälsar!!;) haha

Klockan  är 22.50 och nu ska vi sova:) haha  imorn ska vi upp klockan 6 för att göra oss i ordning.  nu jävlar BlackHawks!!!



sov gott !! lisa häälsar igen!!;D puss<3

Blackhawks<3

sex barn på dagiset idag, min jobbigaste dag hittils;) haha... sen åkte jag och fixade tejp och mat till imorgon:)  har precis bytt om och ska nu går ner till bilden, för att åka till sista träningen innan tävling:) hihi Ikväll ska Lisa och Andreas sova här!:) mys!

nu måste jag sticka. puss<3

=)

Godmorgon!:) dagis  nästa!! måste springa till bussen nu.<3

a walk to remember<3

Ny duschad, basketen gick bra, och dom vann:) Imorn blir det dagis sen ska jag fixa lite saker med mamsen, efter det blir det träning:) sista innan tvling hihi:D:D fixa håret skulle vi tydligen också göra då:)

Nej nu ska jag dricka blåbärssoppa och kolla på en fiiiiilm!:) a walk to remember blir det:) älskar den filmen!!

sov gott, och dröm inga mardrömmar!puss<3

vofflor<3

Hemma efter en dans lektion med lite innebandy haha, och en engång ägde jag anna och anna!;D haha
nu ska jag göra lite vofflor, eftersom det tydligen är voffeldagen idag:) sen ska jag bege mig mot fyrishov, basket idag jue.

jaja tråkg information!!


puuuuss

segooo!!

Varför är jag alltid så seg på morgongen? lackar på mig själv fan haha, aja får bli idrottslektion iaf idag!! Hade tänkt att göra lite gröt till frukst, blev sugen på det^^ hihi.

skriver mer när jag kommer hem!:)

<3

^^

Nu har jag nästan gjort klart hela uppgiften, resten får jag göra imorn innan jag börjar!
Nu ska jag göra en kopp te, och kolla på en film=) pusspusspusspuss



Juste imorn blir det att uppträda på basket.. hade hellre tränat, men men blir väl kul!:)

snällaa!!

Nån som har lust att komma över med lite godis?(a)  blev så himla sugen !'


alcneöaiufrev

sorry, men idag har jag verkligen inte haft tid att sitta vid datorn och skriva inlägg..

just nu sitter jag och gör en svenska uppgift som ska vara inlämnad imorn..=/ tråk! kunde spenderat min onsdags kväll bättre om man säger så=/.

bye


<3






=)

Nu är jag hemma, något brunare^^ hihi.  Nu måste jag få i mig lite mat i magen! ciaoooo

saknar!

Pannkakor med sylt ,grädde och en smoothie, framför en film..istför skola.. vem kan klaga?^^.jag eftersom jag måste springa iväg till solpalatset med lisa;) haha så får ta det sen... haha man kanske inte ska vara glad för att man är sjuk men, är man sjuk ska man iaf vila med stil;) haha

juste har lagt upp bilder från nya zeeland på facebook, så in där och kolla nu!


Puss



svårt att inte längta tillbaka^^

=)

Godmorgon mina solstrålar!::) själv mår jag v'äl helt okej,  har fortfarande ont i halsen=/ men men  vila idag, sen imorn ska det vara borta har jag bestämt!:)
snart ska jag göra en god lunch  och kolla på en film, sen ska jag iväg och sola med lisa, sen får vi se va djag hittar på!

pusss

back on track!!

Sorryyyyyyy!!!  men har verkligne int ehunnit eller orkat blogga på senaste dagarna , men nu är jag tillbaka bättre än någonsin;) hihi.

ska berätta om helgne imorn! för nu ska jag dricka lite vatten, och sen sova.. håller nämligen på att bli sjuk tror jag:(
 men imorn kommer jag blogga mycket , det lovar jag!:) hihi


puss <3

=)

Hemma från dagiset, nice. väldigt några barn där idag, ganska mysigt faktiskt:)  ska slänga i mig lite mat, sen iväg på baskeet:) hihi



PUSS<3



Bara 8 dagar kvar nu , snart gäller det!! men vi kan bara vi vill!:) <3

=)

Seg på att blogga, men har faktiskt vart i skolan idag^^ haha. hunnit vara nere på stan mellan lektionerna, och  sprungit som en galning på gympan, haha!! sen skyndat hem för att träffa lisa, kaosat haha och skrattat. sen skynda till bussen, träna, sen ta bussen hem  , äta god mat, och nu ska jag in i duschen  sen sova^^ haha.


imorn väntar bebisarna, sen hem chilla lite för att senare åka i väg på träning/basketmatch. efter det ska jag hem till andreas:)  

Lördag då smäller det, right;);) hihi



puss<3

bajs

sitter i skolan... usch vad det är tråkigt!! och läraren kommer seriöst döda mig efter lektionen.. haha


=)

mätt i magen!:)  underbart!! snart kommer pappa hem då ska jag väl umgås lite med honom, äta chips och kolla på film^^ hihi. sen måste jag hinna plugga lite=/ boring!





Seasons changing with the weather
Keep your faith it's getting better
There will be more nights together
If you've got it in your soul
Let the music take control

So rewind, rewind
Back to the summertime
Feeling so fine
Leaving all my worries behind

So rewind, rewind
Back to the summertime
Back to cloud nine
Won't somebody
Take me back to summertime


hihi=)

Skulle bloggat imorse, men blev för brottom till bussen..

Har vvarit på dagiset hela dagen, och usch vad jag har saknar mina älsklingspluttar!!  nu blev jag ruskigt sugen på pannkakor ,så får nog gå och göra det^^ hiihi

see yoooooooou!! <3


...

Fattar fan ingenting... helt jävla sjukt!!!


1234

mat står på schemat just nu.. är sjuk hungrig! sen måste jag faktiskt göra lite skolarbete, längtar inte.. haha men men.


skriver mer ikväll!!!!!!!!!

Born to make you happy




=)

Godmorgon mina nära och kära!

vaknade nyss, ny dricker jag smoothie och äter riskakor^^ om två timmar ska jag till skolish, boring! har inte varit där på 4 veckor.. så känns lite konstigt att åka dit igen. men nu ska jag kolla på en film:) hihi



<3


=)

Dagens sitat


Malle: Carin mina torrar är så läppa..


 hahaha lite roligt det va!!! specielt när man är trött;D

puss på dig knäppis!!


=)

Hello, sitter och äter bullar me dmin farmor:) mums!!   snart ska jag äta lite, sen blir det trääning för hela slanten.


I dont wanna run; I dont wanna fight

I dont wanna hide; I just wanna stay free, to be me!!


:)

blogga är tårkigt just nu.. vet inte varför haha men så är det iaf!

men tänkte bara säga tack till alla som grattat mig idag!:)






18 år

hejsan. vaknade vid sju  ac att mamma och pappa kom in och sjjöng,  öppnadelite paket, sen försökte jag somna om , men det gick å helvette hah.. så nu ligger jag här och kollar på en film:)  hihi


:)

trött

Somnade vid elva igår, helt utmattad.. vaknade vid nio.. min jetlag är inte att leka med haha...jag är fortfarande helt borta.. men nu skajag äta frukost sen handla med pappsen:) puss<3


:)

Nu ska jag iväg och träffa malle, sen träning:)  see you!!

<3


glad!

Äntligen hemma!!!! nu ska jag sova, sen träffa malle, och sen bär det av om träning:):):) längtar!! fast trött är jag så får se hur det går haha... puss

iuehfiuciuec

Halloo.. sitter fast i singapore.. planet är jävligt försenat.. fast man kanske inte ska klaga när man får vänta på ett 5 stjärnigt hotell.. och minsta vink man gör kommer nån liten sevitris springandes haha.. dom lägger tillochmed servetten i knät när man torkat sig runt munnen ... haha .. men förbannad är jag ändå... eftersom jag kommer missa minst en träning hemma... vet inte riktigt när jag kommer hem men förhoppningsvis hinner jag till fredags träningen..


jaja passar på att lägga in en bild från nya zeeland

RSS 2.0